Ανακάλυψε τα κοστούμια παράστασης / αγώνων που κατασκευάζει η Verdi για το μπαλέτο, τη ρυθμική και ενόργανη γυμναστική και τους λάτιν χορούς!

ΜΠΑΛΕΤΟ

Θα βρεις όλες τις κλασσικές φούστες που φοράει μια χορεύτρια μπαλέτου ανάλογα το έργο που συμμετέχει. Θα χρειαστείς τη Σοπενιάνα και την μακριά τούλινη και το ταψί προπόνησης με μαλακό και σκληρό τούλι. Όλες τις παραπάνω φούστες μπορείς να τις μετατρέψεις σε κοστούμια μπαλέτου. Αυτές οι φούστες αποτελούν τη βάση για όλα τα κοστούμια. Η Verdi έχει κατασκευάσει και για το παιδί σου την φούστα τουτού, σε διάφορα χρώματα. Μπορείς επίσης, να τη συνδυάσεις με ένα κορμάκι και να τη φορέσει στα μαθήματα και τις παραστάσεις!

ΛΑΤΙΝ

Στην συλλογή της Verdi θα βρεις τρία από τα πιο εντυπωσιακά της κομμάτια. Το Black Mirror, το Blue Panther και το Four Seasons. Έχει κατασκευάσει και τα τρία από λύκρα και διαφάνεια. Το καθένα τραβάει τα βλέμματα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστηκά. Το Black Mirror με τον περίτεχνο σχεδιασμό του και τους καθρέφτες που αντανακλούν τα φώτα. Το Blue Panther με το φωτεινό και παιχνιδιάρικο ύφος του. Και τέλος το Four Seasons με τον σικ πολύχρωμο στολισμό του.

ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι ειδικοί της εταιρείας Verdi έχουν σχεδιάσει, ράψει και στολίσει αυτή τη συλλογή. Έμπνευση πήραν από τον κόσμο των λουλουδιών! Επέλεξε το κορμάκι ώστε να ταιριάζει με το ύφος της χορογραφίας σου και με τον χαρακτήρα σου! Έκφρασε το πάθος σου με το Amaryllis ή το Azalea. Επέλεξε το Green Dahlia στον πρώτο σου αγώνα, καθώς αυτό το λουλούδι σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα. Με το βελούδινο Hydrangea θα ενισχύσεις την χάρη και την ομορφιά σου. Αγκάλιασε τη γενναιότητά σου και νιώσε περίφανη για τον κόπο σου φορώντας το Iris. Τέλος, αναγεννήσου και γέμισε ελπίδα για τους αγώνες, μετά από μήνες σκληρής προπόνησης με το Wild Daffodil.

Η Verdi ανανεώνει και εμπλουτίζει και τις τρεις συλλογές με τα κοστούμια παράστασης / αγώνων, γι’ αυτό μείνε συντονισμένη!

Αρχική » Παράστασης / Αγώνων

Βλέπετε 1–15 από 34 αποτελέσματα