Ανέδειξε το πόδι σου στην προπόνηση και στον αγώνα με τα γυναικεία λάτιν παπούτσια χορού της Total Dancewear!

Περιηγήσου στη σελίδα του Verdi και θα βρεις παπούτσια σε bronze και μαύρο χρώμα. Υπάρχει ποικιλία στα ύψη τακουνιού, 1.2″, 1.5″, 2″, 2.5″ και 3″ για να επιλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. Θα λατρέψεις το στυλ τους, είτε αυτό είναι με λουράκια χιαστί, είτε με πλεξούδα, είτε με κόμπο. Τα γυναικεία λάτιν παπούτσια χορού διαθέτουν εύπλαστο, αντιολισθητικό πάτο από σουέτ δέρμα και τσόχα, για να αισθάνεσαι ασφάλεια όταν χορεύεις. Ακόμη, είναι αδύνατο να προσπεράσεις το σατέν ύφασμά τους που προσφέρει απαλότητα στην επαφή με το πόδι και την απαραίτητη λάμψη και κομψότητα που χρειάζεται η εμφάνισή σου! Η Total Dancewear είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται χρόνια στην κατασκευή παπουτσιών αποκλειστικά για λάτιν χορούς. Επομένως, μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη στην ποιότητά τους και να νιώσεις ασφάλεια φορώντας τα παπούτσια της!

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή με τα φορεμάτα λάτιν για παραστάσεις και αγώνες, της εταιρείας Verdi! Stay tuned για τα σχέδια που έρχονται!

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Γυναικείο Παπούτσι Λάτιν Junior Heel – Total Dancewear