Εξασφάλισε άνεση και ανθεκτικότητα για το παιδί σου με τα παιδικά καλσόν χορού της Bloch!

Θα τα βρεις σε δύο μοντέλα. Με πόδι και με τρύπα. Για το παιδί που ασχολείται μόνο με το μπαλέτο επέλεξε το καλσόν που καλύπτει ολόκληρο το πόδι. Η ιδανική επιλογή για το παιδί που ασχολείται και με το μπαλέτο και με το σύγχρονο είναι το καλσόν με την τρύπα κάτω από το πέλμα. Μπορεί να το φορέσει με δύο τρόπους. Στον πρώτο, καλύπτει ολόκληρο το πέλμα ώστε να μπορεί να βάλει το παπουτσάκι από πάνω. Στον δεύτερο, βγάζει το πέλμα μέσα από την τρύπα και το σηκώνει είτε μέχρι τον αστράγαλο είτε μέχρι το γόνατο. Αυτό χρησιμεύει στο να μείνει το πόδι γυμνό ή να βάλει κάλτσα για το μάθημα του σύγχρονου χωρίς να χρειαστεί να βγάλει ολόκληρο το καλσόν. Τα παιδικά καλσόν χορού που θα βρεις στο Verdi εφαρμόζουν σφιχτά στο σώμα του παιδιού για να μένουν σταθερά. Παράλληλα, είναι άνετα, καθώς διαθέτουν μεγάλη ελαστικότητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη χρήση, επιμυκύνοντας τον χρόνο ζωής τους!

Ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό χορού του παιδιού σου με τα παιδικά κορμάκια και τα παιδικά παπούτσια μπαλέτου!

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Ροζ