Για εσάς τους γονείς που προβληματίζεστε για το ντύσιμο του παιδιού σας στο μάθημα μπαλέτου, βρείτε τη λύση στο Verdi. Ανακαλύψτε τη συλλογή με τα παιδικά κορμάκια μπαλέτου από 95% βαμβάκι και προσφέρετε στο παιδί σας άνεση και ευκολία εφαρμογής πριν και κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Η ποικιλία σε χρώματα και σχέδια σας επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο κορμάκι του παιδιού σας. Οι ανάγκες σας θα καλυφθούν ότι και αν αυτό χρειάζεται. Παιδικά κορμάκια μπαλέτου με τιράντα, φανέλα, κοντό ή 3/4 μανίκι είναι μερικές από τις επιλογές. Ακόμη, μπορείτε να πάρετε 2 προϊόντα σε ένα με τα κορμάκια που διαθέτουν ενσωματωμένη φούστα κρουαζέ και με 2 βολάν. Όλα τα βασικά κορμάκια είναι σχεδιασμένα και ραμμένα από τους ειδικούς της εταιρείες Verdi. Δεν λείπουν όμως και οι εναλλακτικές άλλων εταιρειών με είδη χορού, όπως η Bloch και η Go Dance.

Για ένα ολοκληρωμένο ballet look επιλέξτε παιδική φούστα μπαλέτου, παιδική ζακέτα μπαλέτου, παιδικά καλσόν μπαλέτου και παιδικά παπουτσάκια μπαλέτου από την συλλογή της εταιρείας Verdi.

Αρχική » Παιδικά » Παιδικά Ρούχα χορού » Παιδικά Κορμάκια Μπαλέτου

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων